Om os

Hallgren Advokater er et moderne advokatfirma med fokus på dine behov.

Udendørs
Hallgren advokater

Om os

Hallgren Advokater har i 2017 oplevet en markant tilgang af klienter. Samtidig er branchen som helhed kendetegnet ved stor konkurrence som følge af den teknologiske udvikling. Alt i alt en udvikling, som vi – Hallgren Advokater – følger meget tæt, da vi favner hele spektret af juridiske fagområder.

Ny IT infrastruktur, nye medarbejdere og flere sager på tværs af vore fagområder har gjort tiden moden til at gå egne veje. Indtil udgangen af 2017 har vi været del af en landsdækkende advokatkæde, men vi oplever, at vore klienter ønsker større specialviden, nærhed og en mere moderne tilgang til hele sagsbehandlingen. Derfor har vi fra årsskiftet 2017/18 taget skridtet, og er gået for os selv.

Et nyt brand giver som sådan ikke dig som klient en fordel. Din fordel ligger derimod i medarbejderne bag, vores kultur og faglige kompetencer. Det er kort fortalt de bærende elementer for tilgangen af nye klienter og opgaver hos Hallgren Advokater.

Selvom vi ekspanderer, så har vi fortsat et meget stærkt fokus på Ballerup og omegn. Det gælder også i forhold til vort sociale engagement, hvor vi f.eks. hver anden mandag i lige uger (fra kl. 16:15) giver gratis social retshjælp på Ballerup Bibliotek.

Hallgren Advokater er dækket af en ansvarsforsikring og har stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler herom hos HDI.

Hallgren Advokater har klientkonto i Arbejdernes Landsbank.
Reg.nr. 5339 Kontonr. 0000 373408

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.